+ 4550565099 Komplet hosting til en attraktiv pris
support_b.jpg

Forside breadcrumb_arrow.png Support breadcrumb_arrow.png Produktguider

Info og værktøjer


envelope.png MAIL OPSÆTNING
Her kan du finde alt den information De skulle have brug for til vores e-mail produkter. Det er her du skal starte hvis du har brug for hjælp.
cogs.png CMS
Vores online vejledninger, indeholder detaljerede oplysninger og vejledninger til at hjælpe dig med, hvordan du bruger din CMS system.
cart.png WEBSHOP
Vores online vejledninger, indeholder detaljerede oplysninger og vejledninger til at hjælpe dig med, hvordan du bruger din webshop system.
bubbles.png LIVECHAT
Den nemmeste og mest bekvemme måde at komme i kontakt med en vores support afdeling er at bruge Live Chat. Få hurtig svar.
Start live chat
upload.png MAILMARKETING
Her vil du finde eksempler på anvendelse og dag-af e-mailmarketing. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, kontake support afdeling.
screen.png FJERNSUPPORT
Med fjernsupport kan vi fjernstyre din pc og på den måde ofte hurtigt løse mange forskellige opgaver, f.eks e-mail opsætning.

Status & Kontakt


tree.png DRIFTSTATUS
Har du oplevet driftsproblemer og søger svar? Få mere information om Macrocom aktuelle driftsstatus.
alarm.png Åbningstider for support
Mandag - torsdag : 09.00 - 16.00
Fredag : 09.00 - 15.00
Telefon : +45 50 56 50 99

Forside breadcrumb_arrow.png Support breadcrumb_arrow.png Fjernsupport

FJERNSUPPORT

I nogle situationer er det lettest at få nogen til at vise, hvordan man løser et problem. TeamViewer Fjernsupport er en fremragende måde for en person, du har tillid til, f.eks. en ven eller en person fra teknisk support, til at oprette forbindelse til pc'en og hjælpe dig med en løsning, selvom personen ikke befinder sig i nærheden. Med din tilladelse kan hjælperen også bruge sin mus og sit tastatur til at kontrollere din pc og vise dig, hvordan du løser et problem.

Teamviewer er en software, der gør os i stand til at yde support uden at vi behøver komme til dig – nu kan det nemlig klares online. På denne måde kan vi hjælpe dig meget hurtigere.
For fjernsupport - vælg styresystem nedenfor
Før brug af fjernsupport skal du kontakte Macrocom kundeservice på telefon 50565099

 

windows_App-Download-Buttons.png
Clean-App-Download-Buttons_03.png

Forside breadcrumb_arrow.png Support breadcrumb_arrow.png Driftstatus

Der er pt. ingen registrerede driftforstyrrelser

Oplever du på trods heraf problemer med din hostingløsning, så er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling.

Ring på 50 56 50 99